Hava Durumu

#Cinayet

Haberin Analizi - Cinayet haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Cinayet haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Bursa'da kardeşini bıçaklayarak öldüren zanlıya müebbet hapis talebi Haber

Bursa'da kardeşini bıçaklayarak öldüren zanlıya müebbet hapis talebi

Olay, merkez Nilüfer ilçesi İhsaniye Mahallesi’nde meydana geldi. 50 bin lira borçlusu olduğu Uğur Ermiş’in (41) çıkan tartışmada bıçakla ölümüne sebep olan Engin Altın (41) cezaevine girdikten sonra yargılama sonrası denetimli serbestlik ile serbest kaldı. Engin Altın tahliye olduktan 2 ay sonra, merkez Nilüfer ilçesi Tuna Caddesi üzerinde arkadaşının açtığı emlak ofisini ziyarete gittiği sırada Uğur Ermiş’in kardeşi Oğuz Ermiş’in (41) silahlı saldırısı sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Zanlı 12 el ateş ederken, polis olay yerinde 33 adet boş kovan buldu. Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerinin güvenlik kameralarından adım adım takip ettiği katil zanlısı Oğuz Ermiş, kaçmak üzereyken yakalanarak gözaltına alındı. Oğuz Ermiş’in emniyetteki ilk ifadesinde, “Ağabeyimi öldüren Engin Altın ile karşılaştık. Daha sonra aramızda tartışma çıktı. Tabancam ile ateş ettim” dediği öğrenildi. Olay yeri ile evlerinin yakın olduğunu, silah seslerini duyduğunu belirten Engin Altın’ın annesi Nazire Altın polise verdiği ifadesinde, “İş yeri açan arkadaşına hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak için evden çıktı. Kısa süre sonra dışarıdan silah sesleri geldi. Eşimi aradım. Eşim olay yerine gittiğinde oğlumun cesedi ile karşılaştı” dedi. Olay sonrası tutuklanan Oğuz Ermiş’in soruşturması tamamlandı. Hakkında ’kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası istemi ile ağır ceza mahkemesinde dava açılan Oğuz Ermiş’in yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

Eşini öldürüp oğlunu yaralamıştı, intihar etti  Haber

Eşini öldürüp oğlunu yaralamıştı, intihar etti 

Olay, Akse Mahallesi 528. Sokak'ta bulunan apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bahri Göksu (58) ile eşi Kezban Göksu arasında tartışma çıktı. Tartışmaya çiftin oğulları Salih Göksu'da (32) dahil oldu. Öfkelenen Bahri Göksu, tabanca ile eşine ve oğluna ateş etti. Kezban Göksu olay yerinde hayatını kaybetti, Salih Göksu yaralandı. Bahri Göksu ise olay yerinden kaçtı. Sesleri duyan vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. Ağır yaralanan Salih Göksu, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kezban Göksu'nun cansız bedeni ise olay yerindeki incelemelerin ardından Gebze Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Çiftin en küçük oğulları olayın ardından gözyaşlarına boğuldu. Genç adam yakınları ve komşuları tarafından sakinleştirildi. İNTİHAR ETTİ Olaya ilişkin yeni detaylara ulaşıldı. Bahri Göksu ile eşinin boşanma aşamasında olduğu, bu sebeple Kezban Göksu'nun bir süredir oğlu Salih Göksu'nun evinde yaşadığı öğrenildi. Bugün sabah saatlerinde oğlu Salih Göksu'nun evine gelen şahsın tartşma sırasında cinnet getirerek olayı işlediği, ardından kendi evine giderek aynı tabanca ile intihar ettiği bildirildi. Öte yandan, Salih Göksu'nun evli olduğu, ailesiyle aynı sitede yaşadığı ve olay sırasında evinde anne ile babasından başka kimsenin bulunmaduğı kaydedildi. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.   

Cinnet geçiren baba tarafından katledilen anne ve çocukları toprağa verildi Haber

Cinnet geçiren baba tarafından katledilen anne ve çocukları toprağa verildi

Bursa'da 4 Kasım tarihinde yaşanan dehşet verici olayda, cinnet geçiren bir baba tarafından öldürülen anne ve iki oğlu, Mustafakemalpaşa ilçesinde toprağa verildi. Bu korkunç olay, toplumda büyük bir üzüntü yarattı ve cinnet olaylarının yarattığı trajediyi bir kez daha gündeme getirdi. Olay, Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Yalıntaş Mahallesi 123. Sokak No 2'de gerçekleşti. 28 yaşındaki Zeynep Özdemir ile 34 yaşındaki kocası Samet Özdemir arasındaki tartışmaların sonunda Samet Özdemir, cinnet geçirdi. Öfke dolu bir şekilde karısını silahla öldüren Samet Özdemir, bu vahşetin ardından 9 yaşındaki Metehan ve 4 yaşındaki Batuhan isimli iki oğlunu da uykuda hayattan koparıp onlara kıydı. Son olarak, aynı silahı kendisine doğrultarak intihar etti. Bu dehşet verici olayın bir süre önce aile içi sorunlardan kaynaklandığı ve Zeynep Özdemir'in koruma kararı aldırdığı ortaya çıktı. Kadın, ailesinin yanında yaşamaya başlamıştı, ancak sonrasında evine geri döndü. İşte bu geri dönüşün ardından yaşanan korkunç olay, aile üyelerinin ölümüne yol açtı. Sabaha karşı duyulan silah seslerinin ardından komşular tarafından jandarmaya yapılan ihbar sonrasında olay yerine gelen güvenlik ekipleri, eve girdiklerinde korkunç bir manzara ile karşılaştılar. İçeride Zeynep Özdemir ve iki oğlunun cansız bedenleri bulundu. Tıp ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından, ailenin ölümünün intihar ve cinayet sonucu olduğu doğrulandı. Aile üyelerinin cesetleri Bursa Adli Tıp Morgu'na kaldırılarak otopsi işlemi için beklemeye alındı. Bu sırada ailenin yakınları ve çevre halkı büyük bir üzüntü yaşarken, polis ve jandarma ekipleri de olayın detaylarını incelemeye aldılar. Sonrasında cenazeler, Mustafakemalpaşa ilçesinde öğle namazının ardından defnedilecekleri Yalıntaş Mezarlığı'na götürüldü. Olayla ilgili olarak başlatılan tahkikat devam ediyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.