Hava Durumu

#Polis

Haberin Analizi - Polis haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Polis haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Engin ve Dilan Polat suçlamaları reddettiler Haber

Engin ve Dilan Polat suçlamaları reddettiler

Engin Polat ve Dilan Polat'a yönelik devam eden soruşturmada, çiftin emniyette verdiği ilk ifadeler ortaya çıktı. Dilan Polat'ın sorgu sırasında ağlayarak ifade verdiği belirtildi, ayrıca çift, aylık gelirlerinin 150 ila 200 bin arasında olduğunu söyledi. Engin Polat ise kendilerine yöneltilen suçlamaları reddetti. Dilan Polat ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 24 şüpheli, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlarla gözaltına alındı ve ardından adliyeye sevk edildi. Bu operasyonlar, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi, vergi usul kanunu ile futbol ve diğer spor müsabakalarında bahis ve şans oyunları düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlamalarıyla başlatılan soruşturma kapsamında gerçekleştirildi. Dilan Polat'ın sorgu sırasında duygusal olduğu ve ağlayarak ifade verdiği bilgisi elde edildi. Ayrıca, Polat çiftine şirketlerle ilgili sorulan sorulara çelişkili cevaplar verdikleri belirtildi. Dilan Polat'ın ikamet değişikliğiyle ilgili soruya verdiği yanıt ise "Çocukların okulu için yaptık" şeklindeydi, ancak bu açıklamanın doğru olmadığına dair bilgiler bulunuyor. Dilan Polat ve Engin Polat, aylık gelirlerinin 150 ile 200 bin Türk Lirası arasında olduğunu ifade ettiler. Engin Polat ise üzerlerine atılan tüm suçlamaları reddetti.

Şüpheli motosikleti kovalayan yunus polisleri kaza yaptı: 1 şehit Haber

Şüpheli motosikleti kovalayan yunus polisleri kaza yaptı: 1 şehit

Olay, gece saatlerinde Şehitkamil ilçesi 8 Şubat Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı motorize yunus timleri, şüpheli motosikleti kovalamaca sırasında tek taraflı kaza yaptı. KAZADA AĞIR YARALANAN POLİS MEMURU HASTANEDE ŞEHİT OLDU Feci kazada, yunus polisi Emirhan Şimşek ağır yaralanırken, İ.K. isimli polis memuru ise hafif yaralandı. Şimşek, olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis memuru Emirhan Şimşek, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. MEMLEKETİ HATAY’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK Şehit polis memuru Emirhan Şimşek’in naaşının, Gaziantep Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde düzenlenecek törenin ardından memleketi Hatay Belen ilçesi Tosyali Camiinde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası İskenderun Şehitliğine defnedileceği öğrenildi. GAZİANTEP VALİLİĞİ ACI OLAYIN DETAYLARINI AÇIKLADI Gaziantep Valiliğinden konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Emniyet Müdürlüğümüz kadrosunda görevli Polis Memuru Emirhan Şimşek, 04.10.2023 günü saat 22.15 sıralarında Asayiş Şube Müdürlüğü Motorize Yunus Timlerimize bağlı motorize ekip ile şüpheli motosikleti kovalamaca sırasında tek taraflı kaza sonucu kaldırıldığı Şehitkamil Devlet Hastanesinde şehit olmuştur. Şehit Polis Memuru Emirhan Şimşek’in naaşı 05.10.2023 Perşembe günü (bugün)saat 10.30’da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü yerleşkesinde yapılacaktır. Tören akabinde Hatay Belen ilçesinde Tosyali camiinde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası İskenderun Şehitliğine defnedilecektir. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerine yer verildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.