Hava Durumu

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey, Mustafakemalpaşa'ya sinema ve tiyatro sözü verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Tanıtım Toplantısı'na katılarak konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2024 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2024 11:28
Kaynak: İHA
CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey, Mustafakemalpaşa'ya sinema ve tiyatro sözü verdi

Toplantıya CHP Bursa Milletvekili Kayıhan Pala, CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem ve partililer de katıldı.

Bozbey, konuşmasında Mustafakemalpaşa'nın alt yapısından başlayarak, spor ve kültürel tesislerin yanı sıra sinema salonu da dahil olmak üzere çeşitli projeler yapacaklarını belirtti. Bozbey, gençlerin sinema için Bursa'ya gitmek zorunda kaldıklarını ifade ederek, tiyatro, sinema gibi etkinlik salonlarını yapacaklarına dair söz verdiklerini dile getirdi.

TARIM VE SOSYAL YARDIMLAR 

Bozbey, tarımda sürdürülebilirlik için gübre, tohum, mazot gibi desteklerin çiftçilere sunulacağını ve üretimin artırılacağını vurguladı. Ayrıca, köylülerin şehirlerde asgari ücretle iş aramak zorunda kalmamaları için tarım alanında çalışmalar yapacaklarını söyledi. Bozbey, çocuklara ve gençlere yönelik desteklerin artırılacağını, süt içmeyen çocuk kalmaması için belediye olarak destek vereceklerini belirtti.

EMEKLİLERE DESTEK VE BÜTÇE DAĞILIMI 

Ayrıca, belirli ücretlerin altında olan emeklilere de destek sağlanacağını ifade eden Bozbey, destek paketlerinin tamamının Büyükşehir Belediyesi bütçesinin yüzde 8'i kadar olduğunu açıkladı. Bozbey, vatandaşların vergileriyle belediyeye gelen paranın Bursa'nın her yerinde eşit ve adil olarak paylaştırılacağını dile getirdi.

BOZBEY'DEN SEÇİM ÇAĞRISI 

Bozbey, destek çağrısında bulunarak vatandaşları projeleriyle ikna etmelerini istedi. Ayrıca, vatandaşların projeleri takip etmeleri ve paylaşmaları gerektiğini söyledi. Bozbey, "Bu defa sandıklar öyle patlayacak ki sizler başında olursanız bir oyu bile dışarı kaçırmazsanız, trafoya kedi değil, aslan bile girse fayda etmeyecek" diyerek seçim sonuçlarının önemine vurgu yaptı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.