Hava Durumu

Atış Motorsport, Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nda birinciliği hedefliyor

Atış Motorsport Takımı, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nda birinciliği hedefleyerek yeni sezon hazırlıklarını tamamladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2024 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2024 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
haberinanalizi.com
Atış Motorsport, Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nda birinciliği hedefliyor

Basın mensuplarıyla bir araya gelen takım, şampiyonluk kupasını Bursa'ya getireceklerinin sözünü verdi.

Takım, 2023 sezonunda Türkiye Tırmanma Şampiyonası'nda başarılı bir performans sergileyerek AVIS 2023 Türkiye Tırmanma Şampiyonası takımlar şampiyonluğunu kazandı. 2024 sezonunda ise uzun soluklu bir şampiyona olan Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nda mücadele edecekler.

Atış Motorsport'un takım direktörlüğünü İsmet Toktaş üstlenirken, sportif direktörlük görevini ise üç kez Türkiye ralli şampiyonluğunu kazanmış olan Burak Çukurova yapacak. Takım Genel Direktörü İsmet Toktaş, Atış Gurubu'nun desteğiyle daha büyük hedeflerle yollarına devam ettiklerini belirtti. Toktaş, takımın hızlı bir gelişim gösterdiğini ve Bursa'ya ralli kategorisinde Türkiye şampiyonluğunu getirmeyi hedeflediklerini vurguladı.

Sportif Direktör Burak Çukurova ise, takımın geçen sezon elde ettiği başarılı performansın ardından 2024 yılında da şampiyonluk ipini göğüslemeyi amaçladıklarını ifade etti. Çukurova, 5 ekip olacakları ve spora yeni katkılar sunmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Atış Motorsport 2023 sezonu takım direktörü Burak Başlık ise, bu yıl daha geniş bir kadro oluşturarak yarışlara hazırlandıklarını belirtti. Başlık, Atış Yapı'nın destekleriyle takıma katkı sağladıklarını ve bu yıl Skodo Fabia R5 ile yarışacaklarını açıkladı. Co-pilotu Sedat Bostancı ile birlikte Türkiye Ralli Şampiyonası Genel Klasman RC2'de başarı için ter dökeceklerini söyledi.

Türkiye Ralli Şampiyonası'nda yarışacak diğer pilotlar ise şu şekilde:

2 çeker RC4 Çağlayan Çelik - Koray Akgün Peugeot 208,

2 çeker RC4 Refik Bozkurt - Bahadır Özcan Peugeot 208,

Türkiye Ralli Şampiyonası Kadın Pilotlar Klasmanı RC4 Sevcan Sağıroğlu - Güray Akgün Ford Fiesta R1T.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.