Hava Durumu

İnegöl Belediyesi Yeni Yaşam Alanı ve Kent Meydanı projesi incelemesi

MHP ilçe yöneticileri, İnegöl Belediyesi'nin Yeni Yaşam Alanı ve Kent Meydanı projesini inceledi. Detaylar burada.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2023 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2023 16:12
Kaynak: Haber merkezi
İnegöl Belediyesi Yeni Yaşam Alanı ve Kent Meydanı projesi incelemesi

Cumhur İttifakı'nın bir parçası olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe yöneticileri, İnegöl Belediyesi'nin Yeni Yaşam Alanı ve Kent Meydanı projesini incelemek üzere ziyarette bulundular. İnegöl Belediyesi tarafından inşa edilen bu önemli proje, yıl sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, MHP İlçe Başkanı Uğur Bayram ve ilçe yöneticileri, proje alanını geziyor ve projenin ayrıntıları hakkında bilgi alıyorlar. Yeni Yaşam Alanı ve Kent Meydanı projesi, İnegöl Belediyesi'nin önemli bir yapımıdır ve şehrin merkezinde yer almaktadır. Bu proje, kent meydanı, nöbetçi kütüphane, Gastro İnegöl, kafeterya, toplantı salonu, sergi alanı, 190 araçlık otopark ve Belediye Hizmet Binası gibi bir dizi farklı özellik ve hizmeti içermektedir.

Başkan Alper Taban, projenin bir "7/24 yaşayan merkez" olduğunu vurguluyor. Bu proje sayesinde gençler, yaşlılar, kadınlar, çocuklar, sanatseverler ve sivil toplum kuruluşları gibi her kesimin ihtiyaçları ve ilgi alanları göz önünde bulundurularak bir yaşam alanı oluşturulmuştur. Bu alanın tamamlandığında, şehrin halkı için önemli bir merkez haline geleceğini ve proje hakkında daha fazla bilgi verileceğini belirtiyor.

Kaynak: Haber merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.