Hava Durumu

Meteorolojiden Bursa’yı uyaran hava durumu

Bursa’da hava durumu nasıl? Meteoroloji Bursa için 15 Ağustos 2023 Salı günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün boyu parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 31 derece olarak ölçülürken yarından itibaren termometreler yeniden yükselişe geçiyor. Hafta sonuna kadar sıcaklıkların 38 derecelere kadar yükselmesi bekleniyor. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2023 09:05
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2023 09:14
Kaynak: Haber merkezi
Meteorolojiden Bursa’yı uyaran hava durumu

Bursa için meteorolojinin hazırladığı 5 günlük yeni tahmin raporunda gün verilerek termometrelerin yeniden yükselişe geçeceği uyarısı yapıldı. İşte detaylar…

Haftanın ikinci gününe 23 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde çok bulutlu bir gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı ise 25 derece seviyelerinde.

Öğle saatlerinde de parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 28 derece seviyelerinde ölçülüyor. 

Öğle saatleri sonrası 31 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerin yanı sıra parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü şehir genelinde hakim oluyor.

Akşam saatlerine doğru termometreler 29 derece olarak ölçülürken parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde parçalı bulutlu bir gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 27 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de termometreler 25 derece seviyelerinde.

GÜN VERİLDİ, SICAKLIK GERİ GELİYOR…

Meteoroloji tarafından 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde termometreler yeniden yükselişe geçerken özellikle cuma günü işaret edilerek bunaltıcı sıcaklığın etkili olacağı bildirildi.

Haftanın üçüncü iş gününde (YARIN) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 22 derece seviyelerinde seyredecek. Gün içerisinde sıcaklık 31 derece seviyelerine kadar tırmanırken etkili olan parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü şehir genelinde yüzünü gösterecek.

Haftanın dördüncü iş gününde (PERŞEMBE) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 21 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte rüzgar da etkili oluyor. Termometreler ise 34 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Haftanın son iş gününde (CUMA) sabah saatlerinde 21 derece olarak ölçülürken gün içerisinde bol güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 38 derecelere kadar tırmanıyor ve bunaltıcı bir sıcaklık şehir genelinde gün boyu etkili oluyor.

Hafta sonunun ilk gününde ise (CUMARTESİ) yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinde termometreler 22 derece olarak ölçülürken gün içerisinde bol güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 35 derecelere kadar yükselecek.

Kaynak: Haber merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.