Hava Durumu

Mudanya Belediye Başkan Adayı Dalgıç: Çıktığımız bu yolda hep birlikte kazanacağız

CHP'nin Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç, adaylık sürecine ilişkin sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2024 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2024 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
haberinanalizi.com
Mudanya Belediye Başkan Adayı Dalgıç: Çıktığımız bu yolda hep birlikte kazanacağız

HABER / GÜLSÜN ARSLAN 

Bursa'da 31 Mart seçimlerine yönelik hazırlıklar devam ederken, CHP'nin Mudanya Belediye Başkan adayı belirlendi. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada, Hayri Türkyılmaz'ın yerine Deniz Dalgıç'ın aday gösterileceği duyuruldu. Mudanya Belediye Başkanlığı için ise yapılacak olan seçimde Deniz Dalgıç'ın nasıl bir performans sergileyeceği ise merak konusu olarak değerlendiriliyor.

Deniz Dalgıç, adaylık sürecine ilişkin sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. Mesajında, "Güzel Mudanyamızı daha güzel günlere götürmek için birlikte bir yola çıktık." ifadelerine yer veren Dalgıç, desteğini esirgemeyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e, parti merkez yürütme kuruluna, parti meclis üyelerine, parti milletvekillerine ve tüm CHP üyelerine teşekkür etti.

Dalgıç, ayrıca Mudanya halkına da seslenerek, "Çıktığımız bu yolda hep birlikte kazanacağız, Mudanya kazanacak, Türkiye kazanacak. Hepimizin yolu açık olsun." şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.