Hava Durumu

Bursaspor'da Yeni Dönem: Ümit Şengül Teknik Direktör Oldu

Bursaspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Ümit Şengül, bugünkü idmanda basın toplantısı düzenleyerek yeni görevine resmen start verdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2024 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2024 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
haberinanalizi.com
Bursaspor'da Yeni Dönem: Ümit Şengül Teknik Direktör Oldu

Başkan Sinan Bür, Şengül'ün Bursaspor'a ve genç futbolculara çok şey katacağına inandıklarını dile getirerek, "Değişik bir Bursaspor izlettireceğiz taraftarlarımıza. İnşallah Ümit hocamızla güzel günler göreceğiz" dedi.

Ümit Şengül: "Bursaspor İçin Elimizden Gelenin Fazlasını Yapacağız"

Teknik direktör Ümit Şengül, yaptığı açıklamada, "Yıllar sonra da olsa kulübümüze, bizim kulübümüz olarak isimlendirdiğimiz yerde Sinan Bür başkanımızla bir yola çıktık. Bursaspor için elimizden geleni yapacağımızdan kamuoyunun şüphesi olmasın. Bu sene sıkıntılı bir süreç içindeyiz. Ligin son maçına kadar, bu ligde tutunmak için savaşacağız. Amacımız bu sene mücadele eden ve bu ligde kalan bir takım izlettirmek" dedi.

Şengül, taraftarlardan destek isteyerek, "Cezamız bittikten sonra şartlar ve sonuçlar ne olursa olsun maçlarımıza gelip bu genç çocukları desteklemelerini istiyoruz. Bursaspor taraftarıyla güzel. Bu taraftar ölüyü diriltebilecek bir taraftar grubu. Bunu birlikte başarabiliriz. Allah’ın izniyle bütün mesaimiz Bursaspor" şeklinde konuştu.

Futbolcuların Maddi Sorunlarına Çözüm Aranıyor

Ümit Şengül, futbolcuların maddi sorunlarına da değinerek, "Futbolcularımız sezon başından beri maddi anlamda ciddi anlamda sıkıntılar yaşamışlar. Futbolcu grubumuzun bu sorunları çözüldüğünde çok farklı reaksiyon göstereceğine inancımız tam. Yönetimimiz de bu yönde çok ciddi şekilde çalışıyor. Sonunda da bu, sahaya performans anlamında da skor anlamında da yansıyacak" ifadelerini kullandı.

Bursaspor'da Ümit Şengül yönetimindeki yeni dönem, futbolseverler tarafından heyecanla beklenirken, takımın performansı ve gelecekteki başarıları merak konusu olmaya devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.