Hava Durumu

Engin ve Dilan Polat suçlamaları reddettiler

Engin Polat ve Dilan Polat'ın ifadeleri açıklandı. Çift, suçlamaları reddederken, Dilan Polat'ın duygusal olduğu ve ağladığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2023 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2023 11:39
Kaynak: Haber merkezi
Engin ve Dilan Polat suçlamaları reddettiler

Engin Polat ve Dilan Polat'a yönelik devam eden soruşturmada, çiftin emniyette verdiği ilk ifadeler ortaya çıktı. Dilan Polat'ın sorgu sırasında ağlayarak ifade verdiği belirtildi, ayrıca çift, aylık gelirlerinin 150 ila 200 bin arasında olduğunu söyledi. Engin Polat ise kendilerine yöneltilen suçlamaları reddetti.

Dilan Polat ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 24 şüpheli, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlarla gözaltına alındı ve ardından adliyeye sevk edildi. Bu operasyonlar, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi, vergi usul kanunu ile futbol ve diğer spor müsabakalarında bahis ve şans oyunları düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlamalarıyla başlatılan soruşturma kapsamında gerçekleştirildi.

Dilan Polat'ın sorgu sırasında duygusal olduğu ve ağlayarak ifade verdiği bilgisi elde edildi. Ayrıca, Polat çiftine şirketlerle ilgili sorulan sorulara çelişkili cevaplar verdikleri belirtildi. Dilan Polat'ın ikamet değişikliğiyle ilgili soruya verdiği yanıt ise "Çocukların okulu için yaptık" şeklindeydi, ancak bu açıklamanın doğru olmadığına dair bilgiler bulunuyor.

Dilan Polat ve Engin Polat, aylık gelirlerinin 150 ile 200 bin Türk Lirası arasında olduğunu ifade ettiler. Engin Polat ise üzerlerine atılan tüm suçlamaları reddetti.

Kaynak: Haber merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.