Hava Durumu

Friends dizisinin yıldızı son yolculuğuna uğurlandı

Matthew Perry'nin ölümüne dair detaylar açıklandı. Friends yıldızının cenazesi dostları tarafından uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2023 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2023 14:45
Kaynak: Haber merkezi
Friends dizisinin yıldızı son yolculuğuna uğurlandı

Ünlü aktör Matthew Perry'nin vefatı, hayranlarını ve Hollywood dünyasını derinden sarsmıştır. Friends dizisindeki popüler karakteri Chandler Bing ile tanınan Perry, hayatını kaybetmiş ve cenazesi özel bir törenle toprağa verilmiştir. Ölüm nedeni hala açıklığa kavuşturulmamış olup, otopsi raporu beklenmektedir.

Matthew Perry, 28 Ekim tarihinde Los Angeles'ta hayatını kaybetmiştir. Ünlü aktörün cenazesi Forest Lawn mezarlığında defnedilmiştir. Bu mezarlıkta Michael Jackson, Lucille Ball ve Elizabeth Taylor gibi ünlü isimler de son dinlenme yerlerini bulmuşlardır. Perry'nin cenaze törenine Friends dizisinden rol arkadaşları Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc ve David Schwimmer gibi isimler katılmıştır. Perry, 1994 ile 2004 yılları arasında Friends dizisinde Chandler Bing karakterine hayat vermiştir.

Matthew Perry'nin son Instagram paylaşımı, jakuzide çekilen bir fotoğraftır. Bu paylaşım, ünlü aktörün son anlarını hatırlatan bir belge olarak kalmıştır.

Ünlü aktörün ölümüne dair detaylar, kişisel asistanının hikayesiyle aydınlatılmıştır. Perry'nin asistanı, olay günü evden ayrılarak oyuncuyu yalnız bırakmış ve yeni bir telefon ile numaralı gözlük almaya gitmiştir. Asistan geri döndüğünde ünlü aktörü jakuzide tepkisiz bulmuş ve acil yardım çağrısı yapmıştır. 911 ekipleri, Perry'nin kalp krizi geçirdiğini tespit etmiş ve onu jakuzide ölü bulmuşlardır.

Matthew Perry'nin son anlarında iyi bir ruh halinde olduğu, pickleball oyununu oynadıktan sonra evine dinlenmeye gittiği ifade edilmiştir.

Friends dizisindeki rol arkadaşları, Matthew Perry'nin kaybıyla ilgili bir ortak açıklama yapmışlar ve bir aile olduklarını vurgulamışlardır. Perry'nin kaybının yarattığı üzüntüyü ifade etmişlerdir.

Kaynak: Haber merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.