Hava Durumu

"Bekir Yıldırım, Emek Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Muhtarlığı İçin Adaylığını Açıkladı: Mahallesine Hizmet İçin Yola Çıktı"

Dikmen köyünden gelen Bekir Yıldırım, Bursa Emek Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde muhtar adayı oldu. Gazeteci ve yazarlık geçmişi olan Yıldırım, emekli olduktan sonra mahalle sorunlarına odaklandı. Mahalle sakinlerine hizmet etmeyi amaçlayan Yıldırım, uzun yıllardır mahallesinde ikamet ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2024 02:49
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2024 03:03
Kaynak: NAZAN ŞAHİN
"Bekir Yıldırım, Emek Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Muhtarlığı İçin Adaylığını Açıkladı: Mahallesine Hizmet İçin Yola Çıktı"

Bekir Yıldırım, yaşamının zorluklarına karşı gösterdiği azimle, Kırıkkale Dikmen köyünden çıkarak Bursa'nın Emek Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nin muhtar adaylığına soyunuyor. 05.01.1964 tarihinde doğan Yıldırım, babasını kaybetmesiyle birlikte çocukluktan başlayarak yaşadığı güçlükleri aşarak bugünlere geldi. İlkokulu dikmen köyünde okuyan Yıldırım, daha sonrasında Kırıkkale'de tamamladığı ortaokul ve lise eğitiminden sonra yerel bir gazetede gazetecilik kariyerine atıldı.

Gazetecilikle edindiği deneyimlerle yerel sorunlara duyarlılığını artıran Yıldırım, "Alev Alev-1" adlı kitabın yazarı olarak edebiyat dünyasına da adını yazdırdı. Emekli olduktan sonra Yıldırım, özel sektördeki yöneticilik kariyerinden sonra mahallesine odaklanarak mahalle muhtarlığına adaylığını açıkladı.

Yıllardır mahallesinde ikamet eden Yıldırım, mahallenin sorunlarına hakimiyeti ve ihtiyar heyetiyle birlikte her sokağı temsil ederek mahalle sakinlerine hizmet etmeyi amaçlıyor. Bekir Yıldırım, emekli olmasına rağmen enerjisini mahalle sorunlarına çözüm aramak ve ihtiyaç sahiplerine destek olmak için kullanıyor. Seçmenlere güven veren bir lider olarak öne çıkan Yıldırım, mahallesine daha iyi bir gelecek vaat ederek sakinlerinden destek bekliyor.

Kaynak: Haber merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.