Hava Durumu

Bursa’da hava durumu nasıl olacak

Bursa'da hava durumu için güncel tahmin raporu. Bugün kuvvetli yağış uyarısı. Detaylar ve 5 günlük hava durumu burada.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2023 09:41
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2023 09:41
Kaynak: Haber merkezi
Bursa’da hava durumu nasıl olacak

Meteoroloji tarafından hazırlanan son rapora göre, Bursa'da bugün hava durumu dikkat çekiyor. İşte ayrıntılar...

Meteoroloji Bursa için 2 Kasım 2023 Perşembe günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde puslu ve çok bulutlu bir sabahın ardından öğle saatlerinden sonra kuvvetli yağış uyarısı dikkat çekiyor. Yağışlar gece saatlerinden sonra etkisini kaybedecek gibi görünse de pazar günü tekrar başlaması bekleniyor.

Sabahın ilk ışıklarında puslu ve parçalı bulutlu bir gökyüzü Bursa'da güneşin doğuşuna eşlik ediyor. Sabah sıcaklığı 13 derece seviyelerinde başladı.

Öğle saatlerine doğru puslu ve parçalı bulutlu bir atmosfer hüküm sürüyor ve hava sıcaklığı 14 derece civarında seyrediyor.

Öğleden sonra ise parçalı bulutlar yerini kuvvetli yağışlara bırakıyor. Sıcaklık 18 dereceye kadar yükseliyor, ancak gökgürültülü sağanaklar kent genelinde etkisini gösteriyor.

Akşam saatlerine gelindiğinde termometreler 21 dereceye kadar yükseldi, ancak kuvvetli yağışlarla birlikte hava kararıyor. Akşam saatlerinde hava sıcaklığı 16 derece civarında seyrediyor. Gece saatlerinde de yağış devam ediyor, sıcaklık 16 derece seviyelerinde.

Pazar gününe kadar yağış beklenmezken, hava sıcaklığı yavaşça yükselme eğiliminde.

Haftanın son iş gününde sabah saatlerinde hava 12 derece seviyelerinde başlayacak. Gün boyunca parçalı bulutlu ve güneşli bir hava bekleniyor ve sıcaklık 28 dereceye kadar tırmanacak.

Hafta sonunun ilk gününde sabah sıcaklığı 15 derece civarında olacak. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü hakim olacak, termometreler 32 derece seviyelerinde ölçülecek.

Hafta sonunun son gününde ise sabah saatlerinde hava 15 derece civarında seyredecek. Gün içerisinde sağanak yağış geçişleri ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Termometreler 27 derecelere kadar gerileyebilir.

Yeni haftanın ilk gününde ise sabah saatlerinde 12 derece sıcaklık bekleniyor. Çok bulutlu bir hava görülecek ve sıcaklık en yüksek 27 dereceye kadar çıkacak.

Kaynak: Haber merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.