Hava Durumu

"İnşallah Yeniden Refah Partisi ile Kestel'de hizmete devam"

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, Yeniden Refah Partisi'ne geçerek Kestel'in adayı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2024 19:16
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2024 21:21
Kaynak: Haber Merkezi
haberinanalizi.com
"İnşallah Yeniden Refah Partisi ile Kestel'de hizmete devam"

HABER / GÜLSÜN ARSLAN 

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, Yeniden Refah Partisi'ne geçerek Kestel'in adayı oldu. Yeniden Refah Partisi, bu gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu:

"Bursa Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, AK Parti’den istifa ederek Yeniden Refah Partimizin Kestel Belediye Başkan Adayı olmuştur. Kestel’e ve partimize hayırlı olsun."

Bu açıklamanın ardından Yeniden Refah Partisi, Kestel Belediye Başkan Adaylığına ilişkin ilçe başkanlığında basın toplantısı gerçekleştirdi.

Yeniden Refah Partisi Kestel İl Başkanı Yakup Acar şu ifadeleri kullandı:

"Tabii sözü fazla uzatmak istemiyoruz. Bu manzara karşısında Kestel kararını vermiş, inşallah 31 Mart seçimlerinde Kestel Belediyesi Refah Partisi'yle karşılaşacak. Önder Başkan partisinden istifa ettikten sonra, Yeniden Refah Partisi'ne Önder Tanır'ı aday gösterin diye çok teklif aldık. Bizler de Yeniden Refah Partisi'nin Kestel başkan adayı nasip kimse o olsun dedik ve nasip Önder Tanır oldu. Biz Kestel'i yönetmeye değil, hizmet etmeye talibiz. İnşallah bunu hemşehrilerimiz, teşkilatımız ve belediye başkan adaylarımızla yapacağız. Nezaket ve uslubumuz seçim sürecinde de devam edecek. Kimseyle düşmanlığımız yok. Tüm partilerle iyi ilişkilerimiz var. Tüm siyasi partilere başarılar diliyorum. Zafer inançlı olanların olacaktır ve zafer yakındır."

Yeniden Refah Partisi Kestel Belediyesi Başkan Adayı Önder Tanır'da şu şekilde açıklamalarda bulundu:

"Kıymetli Kestelli hemşehrilerimiz, öncelikle bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz. Hoş geldiniz. Yaklaşık 20 yıl boyunca Kestel'de çalışarak ekmeğimizi kazandık ve son 10 yıldır siyaset sahnesinde Kestel için emek verdik. Bugün, Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi'nde Sayın Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan beyefendi ile istişarede bulunduk. 31 Mart 2024'te, inşallah Yeniden Refah Partisi ile Kestel'de hizmete devam edeceğim. 2014 ve 2019'da ilçemize hizmet etmeye çalıştım ve kendimi geliştirmeye çabaladım. 2019'da Kestel halkının teveccühüyle hizmet ettim. Gece gündüz demeden, tüm kesimlere eşit mesafede, herkesin gönlünde taht kurdum. Bu konuda sizler de şahitsiniz.

"KESTEL HALKI BİZE GÜVENDİ"

Geçtiğimiz dönem zorlu bir süreçti. Ekonomik sıkıntılar ve 6 Şubat depremi gibi olumsuzluklar yaşadık. Ancak hiçbir zaman mazeret olarak göstermedik. 2019'da söylediğim gibi, projelerimizle Kestel'i daha da ileriye taşıyacağımızı söyledik ve Kestel halkı bize güvendi. Trafik ve otopark gibi konularda yaptığımız çalışmalar önemliydi. En yoğun kullanılan bölgelerde 1000 araçlık otoparkı hizmete aldık ve meydanı sığınak olarak kullandık. Bu, Kestel halkının bize olan güveninin bir göstergesidir.

"USTALIK DÖNEMİMİZDE TACLANDIRACAĞIZ"

Kalfalık dönemini geride bıraktık ve şimdi ustalık dönemimizde Yeniden Refah Partisi teşkilatımızla ve bizi yalnız bırakmayan Kestel hemşehrilerimizle olacağız. Dualarınızla bunları gerçekleştirdik, inşallah ustalık dönemimizde de taçlandıracağız. Herkese ayrı teşekkür ederim. Biz, 75 bin nüfusuyla Kestel'de biriz, beraberiz. Kimseyi ötekileştirmedik, kardeşçe yaşadık ve yaşamaya devam edeceğiz. Bursa'da da inşallah Sedat Başkanımız damgasını vuracak. Desteklerinizi esirgemeyin, hepinize teşekkür ederim."

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nail Öztürk'te şöyle konuştu:

"Bugün, Bursa'da Kestel'imizde gerçekten tarihi bir gün yaşıyoruz. Malumunuz, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine hazırlanıyoruz. 921 ilçe, 81 il ve 524 belde adaylarımızı göstereceğiz. Bugün itibarıyla Bursa'mızda 8 ilçemizi ve büyükşehir adaylarımızı tanıttık. Bu akşam ise burada Kestel ilçemizde adayımızı açıklamış bulunuyoruz. Burası baba ocağı. Bugün, bütün geçmişte başka siyasi partilerde görev yapan arkadaşlarımızın adresi hızla yükselmeye devam eden Yeniden Refah Partimize devam edecek. Bugün, 5 yıldır Kestel Belediyesi'ne hizmet eden Önder Tanır da bizimle birlikte olacak. Bugün itibarıyla resmi olarak da Kestel Belediye Başkan adayımızın Önder Tanır olduğunu ilan etmiş olduk. Sadece Kestel'de değil, bütün halkımızın oylarına talibiz. Göreceksiniz inşallah, biz 17 ilçemiz ve 1 büyükşehir için kazanma azmiyle mücadele edeceğiz. Partimiz, 31 Mart'ta birçok ilçemizde inşallah Yeniden Refah Partisi'nin bayrağı dikilecek. Son beş ayda 155 üye kaydettik. Büyük bir akım var partimize. Bu da Yeniden Refah Partimizin bu seçimlerde inşallah çok büyük başarı elde edeceğini biliyoruz. Bu vesileyle bütün Kestelli hemşehrilerimizden oy vermelerini ve teveccüh göstermelerini bekliyoruz. Hepsi bizim kardeşimiz. Çok teşekkür ediyoruz."

Yeniden Refah Partisi'nin Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Sedat Yalçın şunları söyledi:

"Bugün çok önemli bir gün. Kestel'in ihtiyaçlarını karşıladığımızı, bu yoğunluktan anladık. Uzun yıllardır mevcut partiye oy verenlerin memnuniyetsiz olduğunu görüyoruz. Bu insanlar, artık sandığa gitmeme noktasına gelmiş durumda. Yeniden Refah Partisi, toplumun değerleriyle uyumlu ve dürüst bir belediyecilik anlayışını benimseyen bir parti. Milletimizin sıkıntılarıyla ilgileniyoruz. Pazarda alışveriş yapamayan teyzeler, pazar sonrası yerlerde sebze toplayanlar var. Bu noktaya nasıl geldik, bilemiyorum. Eğer dürüst insanlarla çalışsaydık, Türkiye bu duruma gelmezdi. Ancak artık milletimiz, liyakat sahibi yöneticileri göreve çağırıyor. Ben 31 Mart seçimlerinin Bursa'da büyük bir değişimi başlatacağına inanıyorum. Kestel, Bursa'nın güzel bir örneğidir. Bir hoşgörü ilçesidir. Bundan sonra da bu geleneği genişleterek devam edeceğine inanıyorum. Allah nasip ederse, büyükşehir başkanlığı bana nasip olursa, Önder Başkanımıza her konuda destek olacağız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.