Hava Durumu

Gazze sınırında CNN Türk muhabiri tehdit aldı

CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, İsrail'de Gazze sınırında tehdit telefonu aldı. Olay sonrası İsrail Büyükelçiliği'ne başvurdu.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2023 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2023 11:05
Kaynak: Haber merkezi
Gazze sınırında CNN Türk muhabiri tehdit aldı

CNN TÜRK ÖZEL HABERLER ŞEFİ FULYA ÖZTÜRK TEHDİT ALDI

CNN Türk'ün Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, İsrail'deki Gazze sınırında yaşanan gelişmeleri raporlarken bir tehdit telefonu aldı. Öztürk, bu tehdidi sosyal medya üzerinden paylaştı.

Yaşanan olayın detaylarına göre, Fulya Öztürk İsrail'de Gazze sınırındaki gelişmeleri takip ederken "02-21" numaralı telefonla tehdit edildi. Tehdit telefonunda, kısık sesli bir kişi tarafından "İsrail’de misin? Kendine dikkat et, yine arayacağım." denildi.

Bu olayın ardından Öztürk, İsrail Büyükelçiliği ile iletişime geçti ve olayı bildirdi. Öztürk, bu tehdidi ciddiye alarak gerekli önlemleri aldı.

Fulya Öztürk ayrıca İsrailli Telegram sayfalarında fotoğraflarının paylaşıldığını ve bu durumu ilk başta ciddiye almadığını ancak tehdit telefonunu aldıktan sonra durumu ciddiyetle ele aldığını ifade etti. Öztürk, "Bu telefon tek başına bir şey ifade etmiyor olabilir ama bunun geçmişi var." dedi.

CNN Türk muhabiri, Gazze sınırından canlı yayın yaparken daha önce de roket saldırısı tehlikesi yaşamıştı ve o anlar canlı olarak yayınlanmıştı. Gelişmeleri aktarırken yakınlarına düşen bir roket tehlikesi geçirmişti.

Kaynak: Haber merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.