Hava Durumu

Bursa'da hamile kadını yetiştirmeye çalışan taksi kaza yaptı: 6 yaralı

Hamile kadını hastaneye yetiştiren taksi, motosiklete çarptı. 6 kişi yaralandı. Detaylar haberimizde.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2023 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2023 09:55
Kaynak: Haber merkezi
Bursa'da hamile kadını yetiştirmeye çalışan taksi kaza yaptı: 6 yaralı

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde,trafik kazası meydana geldi. Olay, Ortabağlar Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde gerçekleşti. Bir hamile kadını ve yakınlarını hastaneye yetiştirmeye çalışan bir ticari taksi,kaza yaptı.

Kaza, saat 22.00 sularında meydana geldi. Taksinin şoförü olan Muharrem Avcı, hamile kadını acil bir şekilde hastaneye yetiştirmek için Yıldırım'dan hareket etti. Ancak hızla ilerlerken karşısına Muhammed Abdu tarafından kullanılan 16 MB 877 plakalı bir motosiklet çıktı. İki araç arasındaki çarpışma sonucunda taksinin savrulduğu kazada, araç orta refüje çarparak kullanılamaz hale geldi. 5 kişi de taksinin içinde yaralandı.

Motosiklet sürücüsü Muhammed Abdu, metrelerce sürüklendi ve ağır şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine hemen itfaiye, sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Yaralılardan 4'ü Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, diğer 2'si ise Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis ekipleri, kaza hakkında ayrıntılı bir soruşturma başlattı.Kaza sonucunda motosiklet sürücüsü Muhammed Abdu ağır bir şekilde yaralandı. Kazayla ilgili devam eden soruşturma ve yaralıların tedavisi sürüyor.

Kaynak: Haber merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.