Hava Durumu

Havva yaşam mücadelesini kaybetti

Balıkesir’de boşanma aşamasındaki eşi Saygın Altınöz tarafından tabancayla vurulan Havva Altınöz, tedavi gördüğü hastanede 112 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2023 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2023 15:59
Kaynak: Haber merkezi
Havva  yaşam mücadelesini kaybetti

Boşanma aşamasındaki eşi Saygın Altınöz tarafından, otomobilde tabancayla vurulan Havva Altınöz, 112 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Olay, 27 Nisan'da Balıkesir’de meydana geldi. Bursa’nın Mudanya ilçesinde 2011 yılında evlenen Saygın Altınöz, kendisini aldattığını ileri sürdüğü Havva Altınöz’e 2022 yılında boşanma davası açtı.

Saygın Altınöz hakkında tehdit ettiği gerekçesiyle gizlilik ve koruma kararı aldıran 1 çocuk annesi Havva Altınöz, Balıkesir’e yerleşip, Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi’nde temizlik görevlisi olarak işe başladı. Bu süreçte Saygın Altınöz, annesi ve kardeşini tehdit ve darbettiği iddiasıyla 3 Ocak’ta gözaltına alınıp, tutuklandı.

HAVVA’NIN OTOMOBİLİNE BİNMESİNİ BEKLEDİ

28 Mart’ta tahliye olan Saygın Altınöz, iddiaya göre Balıkesir’in Çekirdekli Mahallesi’ne yerleşip Havva’nın evini tespit etti.

27 Nisan günü otomobiliyle, Havva’nın otomobilinin yakınına park eden Saygın Altınöz, Havva Altınöz otomobile bindiği sırada silahıyla ateş açtı.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Havva Altınöz, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından kaçan Altınöz, polis ekipleri tarafından yakalandı. Gözaltına alınan Altınöz, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

112 GÜN SONRA YAŞAMINI YİTİRDİ

Havva Altınöz 112 gün sonra dün sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Saygın Altınöz’ün, Havva’yı 15 yaşındayken kaçırdığı, genç kızın ailesinin şikayeti üzerine cezaevine girdiği, çıktıktan sonra ise Havva’yı bir kez daha kaçırıp, bu kez ailesinin izin vermesiyle evlendikleri öğrenildi.

Kaynak: Haber merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.